Training emotie management

Emotie management = grip op je emoties

Stop met je zorgen maken

Stop met piekeren

Stop met je angst wegduwen door Netflix of Social Media

Sop met je onzekerheid

Stop met emotie-eten

Stop met faalangst

Stop met alles maar goed willen doen

Stop!

 

Sorry dat ik zo met de deur in huis val, maar dit is waar het om draait.

 

Je wilt je goed voelen, maar het lukt je niet

Je wilt geen burn-out, maar de klachten zijn er

Je wilt ontspannen en loslaten, maar hoe dan?

Je wilt gewoon jezelf zijn, maar weet soms niet meer wie je bent

 

We zijn met z’n allen veel te veel in ons hoofd gaan zitten. We piekeren ons suf over hoe we de dingen zouden moeten doen, wat er allemaal niet goed is en waarom we ons nou zo slecht blijven voelen. Inmiddels WETEN we vaak wel dat we bepaalde dingen beter niet kunnen doen. En we proberen soms ook echt deze dingen te veranderen. Maar steeds kom je weer terug bij af.

Je bent enorm gevoelig voor de mensen in je omgeving. De zorg voor je kinderen of ouders, collega’s die je graag ondersteunt of vrienden die je helpt en bijstaat als er iets aan de hand is. Je past je constant aan. Wat de ander nodig heeft, weet je vaak precies. En ook als er iets mis is bij de ander, voel je dat feilloos aan. Maar als iemand vraagt wat jij nodig hebt…

Stress is iets waar zoveel mensen last van hebben tegenwoordig. Het is niet meer weg te denken uit deze maatschappij. We moeten heel veel en we willen ook heel veel. Man en vrouw werken meestal allebei. Ook zijn er heel veel feestjes, feestdagen en andere sociale activiteiten waar we dolgraag aan mee willen doen. Het huis moet er ook goed uitzien en als dat nog niet genoeg is, zijn er nog allerlei zaken die de agenda vullen. En waar blijft de tijd!?

 

Ben jij het zat om maar door te blijven gaan? Wil jij verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven? Heb je de moed om de stap te zetten naar een energieker leven?

Je kan stap voor stap een ander leven creëren

Je kan leren hoe je uit je hoofd komt en naar je hart gaat

Je kan weer vertrouwen krijgen in jezelf

Je kan leren luisteren naar je lijf om weer te weten te komen waar je behoefte aan hebt

Je kan opnieuw leren helemaal jezelf te kunnen zijn (dit was je namelijk als kind wel)

Je kan de ontspanning die je zo hard nodig hebt weer in je leven brengen

Maar daarvoor moet je wel wat doen. Het is niet zo dat ik je ga vertellen wat je moet doen en dat je het dan doet. Want als het zo makkelijk zou zijn, zou je het al gedaan hebben.

Het is ook niet zo, dat ik een soort magische pil heb, waardoor je ineens door hebt hoe het werkt en je alle goede dingen doet. Het is een pad dat je bewandeld. Het is een nieuwe weg die je kiest. Een nieuw soort leven.

En altijd als je iets nieuws probeert, zal je vallen en opstaan. Kijk maar naar een klein kind dat leert lopen. Als je 40 bent, is dat niet anders. Lopen kan je al, maar er zijn nog genoeg dingen te leren. En heb jij het geduld en het vertrouwen om jezelf de tijd te geven dit te leren?

Zelf heb ik de dingen stap voor stap verandert. Eerst ben ik van baan gewisseld, toen ben ik meer gaan mediteren, vervolgens ben ik anders gaan eten en nu luister ik heel goed naar mijn gevoel en gaan emoties niet meer met me op de loop.

Hoe lang dit duurt, kan ik je niet zeggen. Iedereen heeft zijn eigen snelheid. Sommige zijn snel, maar vallen heel vaak. Anderen zijn langzaam, maar vallen haast nooit. En zo zitten er allerlei paden tussenin. Geduld en liefde gaan je helpen te komen waar je wilt komen.

En dat is precies wat ik je ga leren!

Dus…

Wil jij

Stoppen met emotie-eten en leren hoe je dan wel met die emoties om moet gaan?

Stoppen met piekeren en je steeds zorgen maken en leren naar je hart te luisteren?

Stoppen met onzekerheid en angst en leren hoe je jezelf weer kan zijn vol vertrouwen?

 

Dan heb ik nu een mooi aanbod voor je.

Ik ben pas sinds 2020 gestart met mijn praktijk, dus dit is nog hartstikke nieuw! Omdat ik heel wat jaren zelf met deze zaken geworsteld heb, maar er mijn levenswerk van gemaakt heb om hier mee om te leren gaan, weet ik er inmiddels super veel over. Ik heb tientallen trainingen en seminars gevolgd over allerlei onderwerpen. Wil je hier meer over weten? Lees de over Mira pagina.

Check trouwens ook deze video.

Maar omdat het dus zo nieuw is, heb ik nog een hele interessant instapprijs voor je in petto. En dat is natuurlijk super fijn. Dit is wat ik je te bieden heb.

Het gaat om

  • Een online training van 4 weken
  • Met een Facebook groep ter ondersteuning
  • 1 keer in de week in de Facebook groep een live Q&A waarin je vragen kunt stellen
  • Elke week krijg je een nieuwe les met opdrachten
  • En omdat de groep nog klein is, krijg je super veel persoonlijke aandacht

En wat is jouw investering? € 37,- incl. BTW

Ik weet zeker dat dit heel waardevol gaat zijn, omdat ik gewoon precies weet waar je mee worstelt. Ik had het zelf namelijk ook. En ik weet ook zeker dat je er heel veel uit gaat halen, omdat ik je als het ware meesleep door het avontuur.

Deze training is iets wat zeker zal gaan veranderen. De prijs gaat veranderen, de hoeveelheid aandacht die ik iedereen kan geven gaat veranderen en ook de inhoud zal veranderen. Dat laatste heeft vooral te maken met mijn eigen groei.

Daarom zou ik zeggen, grijp deze kans! Want dit koopje, zal je niet snel weer eens krijgen.

We starten op dinsdag 3 november 2020